Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in /home/vsichkip/public_html/sites/all/modules/views/includes/view.inc on line 2553

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in /home/vsichkip/public_html/sites/all/modules/views/includes/handlers.inc on line 753
Условия за Ползване | VsichkiPochivki.net

Условия за Ползване

Общи Условия:

Настоящите условия определят правилата за ползване на сайтът Vsichkipochivki.net и се явяват споразумение между Vsichkipochivki.net и вас като потребител. Моля прочетете внимателно публикуваните по-долу правила и условия. Достъпването до сайта ви обвързва с тези правила и условия. В случай че не сте съгласни с тези правила и условия за ползване, моля спрете да използвате уебсайта и го напуснете.

Vsichkipochivki.net е сайт, който събира и публикува офертите от сайтовете за колективно пазаруване. Нашата цел е да ви предложим възможно най-много изгодни оферти за почивки като покрием максимално много градове в България. Vsichkipochivki.net сам по себе си не е сайт за колективно пазаруване, а е агрегатор на оферти от такива сайтове за туризъм. За това ние не носим отговорност за верността на информацията, която извличаме и публикуваме на Vsichkipochivki.net. Нашият съвет е, когато харесате дадена оферта и посетите сайта, от който сме я публикували, да се запознаете с правилата и условията за ползване на посетеният от вас сайт за колективно пазаруване. При проблеми възникнали при закупуването на продукти от въпросните сайтове за колективно пазаруване, моля обръщайте се към тях или с доставчика на продукта.

На сайтът Vsichkipochivki.net не се извършват разплащания. Ние предоставяме единствено информация за актуални оферти от сайтовете за колективно пазаруване и предоставяме връзки към конкретните оферти. Нашата цел е да улесним вас като потребител, да изберете по-лесно и бързо най-подходящата за вас почивка сред богатият избор от публикувани оферти за почивки и екскурзии в интернет.

Публикуваната информация на Vsichkipochivki.net е собственост на съответният сайт за колективно пазаруване, от който е взета. Това включва всички снимки, текстове, ценова информация и други.

Настоящите условия за ползване могат да бъдат променяни без предизвестие. Ваше задължение е да проверявате периодично условията за ползване за извършени промени по тях. Всички промени по условията за ползване влизат в сила от датата им на публикуване в сайта Vsichkipochivki.net, като с всяко последващо ваше посещение вие приемате новите условия за ползване на сайта.