Хотел Замъкът Хасково

Хотел Замъкът Хасково

Замъкът е тризвезден хотел в малкото курортно селце Минерални бани в района на град Хасково. Туристическата дестинация набира все по-широка популярност както сред родните, така и сред чуждестранните любители на еко разходките, чистия въздух и приятната почивка сред природата, а Хотел Замъкът съдейства още по-силно за утвърждаването на местните дадености и атракции. Хотелската база е изградена изцяло в автентичен средновековен стил – под архитектурната форма на истински замък – като освен това, тя разполага с ресторант, външен и вътрешен басейн, детски басейн, отоплен басейн с минерална изворна вода – джакузи – както и отлично изграден спа център, в който има и голяма модерна фитнес зала. Уелнес процедурите се изпълняват единствено от опитни професионалисти, докато услугите като сауна, парна баня и масажите се смятат за едни от най-добрите в региона.

Ресторантът на хотела предлага традиционни български ястия, специалитети от европейската кухня и интересни ястия от далечни азиатски страни. Легловата база на Хотел Замъкът е разпределена в 15 двойни стаи и 4 апартамента, подходящи за семейства с деца. Всички спални помещения разполага със самостоятелна баня, от която тече само истинска минерална вода, отделна тераса с прекрасна гледка, телевизор с кабелна телевизия, безплатен безжична интернет връзка и уютна атмосфера, запълнена с много естетически усет в декора, както и с всички необходими условия за перфектната ваканция.

Допълнителните услуги в Хотел Замъкът са транспорт от и до базата, събуждане по телефона, наем на кола, организиране на екскурзии и разходки до местните забележителности, паркинг места в двора, както и пране, гладене и допълнително хигиенизиране на спалните помещения. Хотел Замъкът е отличен избор и за отсядане по време на дълъг път или командировка, и за приятна ваканция със семейството, любим човек или компанията. Условията на хотела са изцяло съобразени със съвременните изисквания за модерните почивни бази, а цените са винаги достъпни и напълно разумни.