Хотел Калина Гардън Трявна

Хотел Калина Гардън Трявна

Хотел Калина Гардън е сред най-предпочитаните места за отсядане, ваканция и релакс в Трявна. Съсредоточен в центъра на града, хотелът е с перфектна локация и отлични условия за почивка и забавления. Хотел Калина Гардън е категоризиран с 4 звезди, а пълният му пакет от удобства и екстри ще задоволи дори най-прртенциозният посетител на живописната балканска туристическа дестинация. Легловата база на хотела е разпределена в 5 елегантни апартамента, 10 уютни стаи супериор, 8 модерни студия и цели 124 двойни стаи с прекрасен интериор и всичко необходимо за пълноценен отдих.

Комфортната обстановка на всяко помещение, както и предоставените удобства – телевизор, климатик, безплатна интернет връзка (wifi), минибар, сейф, телефон и просторен балкон с удивителна гледка към Старопланинската верига и величествената Възрожденска Трявна – са напълно достатъчни и добре подбрани, за да привличат все повече гости в Хотел Калина Гардън. Наред с това, хотелът предлага и отличен ресторант с превъзходна кухня и перфектно обслужване. Ресторантът е с просторна и изискано декорирана зала, подходяща и за фирмени банкети, семейни празници и други подобни специални поводи. Общо, броят места в ресторанта на Хотел Калина Гардън са 250, а в менюто са засегнати както типични национални ястия – включително и характерните за Тревненския регион и приготвени по стара традиционна рецепта – така и отлични европейски блюда, придружени винаги с богат асортимент от алкохолни и безалкохолни напитки, топли питиета за студените зимни и специална листа с подбрани вина.

Хотел Калина Гардън разполага и със собствен лоби бар, в който гостите могат спокойно да прекарат чудени вечерни мигове и горещи нощни емоции с любимата си напитка и под звуците на изисканата плейлиста. За удобство на своите бизнес клиенти Хотел Калина Гардън предлага и цели 4 мултифункционални конферентни зали, подходящи за семинари, срещи и обучения, и работещи от 9 до 21 часа без почивен ден. Хотел Калина Гардън е идеалното място в Трявна за почивка, бизнес и развлечение!