Хотел Орфей Девин

Хотел Орфей Девин

Ако търсите перфектно обслужване, идеални спа и природни условия за безупречна ваканция и отдих от забързаното ежедневие, както и всички съвременни удобства за пълноценен отдих, Хотел Орфей в Девин е идеалното място за вас. Той е категоризиран с пет звезди, а уелнес центърът му е изцяло захранван от лековитата местна девинска минерална вода. Към това, прибавете и професионализма на масажистите и богатото разнообразие от спа процедури – джакузи, сауна, лечебни козметични терапии, инфрачервени кабини, сауна, калолечение, египетска, турска и финландска баня и много други.

Хотел Орфей разполага с три огромни басейна, като единият е открит, а закритите са с Беденска минерална вода. В главния ресторант на хотела можете да се потопите във величествената наслада от безупречна кулинария, комбинираща българските и интернационални специалитети. Хотел Орфей разполага и с Ориенталски ресторант – за любителите на по-пикантното похапване – както и с Виенска сладкарница – за почитателите на десертите и за най-малките посетители. Освен стандартен и изискан лоби бар, хотелът има и пул бар до басейна и еко бар, в който се сервират само здравословни напитки, фрешове и специалитетът на заведението – мурсалийски чай.

Сред останалите екстри на Хотел Орфей са и двете модерни конферентни зали, чието оборудване е модерно и достатъчно за провеждане и на по-големи бизнес събития, възможност за организиране на специални меропреятия, салон за красота и просторна външна градина за разходки. Настаняването става в 165 двойни стаи и 45 комфортни апартамента. Всички помещения са с красив интериор, висококачествени мебели, предразполагаща към отмора обстановка и пълен пакет от изискваните за отлична почивка съвременни удобства. Сред тях са самостоятелна баня, отделна тераса с панорамен изглед, мини бар и централно отопление или климатизация в зависимост от сезона. Хотел Орфей работи целогодишно, като в пиковите туристически периоди и по време на празници, персоналът организира специални програми, шоута и събития.